verze pro tisk

Výhodné ceny a slevy v luxusních hotelech v první polovině listopadu 2016

2. listopad 2016

I v průběhu pochmurného měsíce Dušiček a zlomyslných klaunů můžete zažít krásné dny plné pohody a odpočinku. Stačí, když se necháte inspirovat některou z akcí, které luxusní hotely připravily na první polovinu listopadu.

Svatomartinské slavnosti v hotelu Adam

Husa u Adama? A proč ne? Dopřejte si letos svatomartinské radovánky v srdci Krkonoš! Upečou vám tam libovou husičku, kterou zapijete lahodným vínem a zajíte skvělým domácím jablečným závinem. K jídlu i tanci zahraje pravá cimbálovka. Start je stylově určen na 11. 11. v 11 hodin. Čekání i následné trávení si můžete zpestřit v hotelovém wellness centru. Svatý Petr se těší na vaši návštěvu!

balicky-2017-listopad-1-adam.jpg

Zahřejte se u Jany

Zapomeňte na chvíli na listopadové plískanice a užijte si luxusní odpočinek v přerovském hotelu Jana. V rámci balíčku „Na skok do wellness“ získáte neomezený vstup do wellness centra pro dvě osoby během provozní doby. A že je skutečně na co se těšit, dosvědčuje nabídka wellnessových služeb hotelu, zahrnující vířivku, solné a aroma páry, různé sauny, vodní jeskyni, zábavné či šnekové sprchy, ledovou studnu nebo Kneippův chodník.

balicky-2017-listopad-2-jana.jpg

Člověče, zastav se v hotelu Radun

Nechte se pohltit tradicí, komfortem i servisem lázeňského hotelu Radun v Luhačovicích. Za rozumné peníze vám to umožní pobytový balíček zaměřený na odbourání stresu, každodenních starostí a zevrubnou relaxaci. Kromě ubytování a stravy zahrnuje i volný vstup do vodního ráje, sobotní romantický večer za zvuků klavíru a zvýhodnění služeb Prožitkového klubu. Budete si libovat!

balicky-2017-listopad-3-radun.jpg

Levně v hotelu Smetana – Vyšehrad

Luxusní karlovarský hotel Smetana – Vyšehrad svou nabídku nijak nekomplikuje. Prostě si objednejte dvě noci v termínu od 1. listopadu do 20. prosince 2017 a získáte parádní slevu 35 procent! To už se vyplatí za vyzkoušení, co říkáte?

balicky-2017-listopad-4-smetana.jpg

Fotogalerie

Hotel Adam v Krkonoších
Hotel Adam v Krkonoších
[290x167 12 KB]
Hotel Jana v Přerově
Hotel Jana v Přerově
[290x173 11 KB]
Hotel Radun v Luhačovicích
Hotel Radun v Luhačovicích
[290x162 8 KB]
Hotel Smetana - Vyšehrad v Karlových Varech
Hotel Smetana - Vyšehrad v Karlových Varech
[290x159 9 KB]

[Nahoru ↑]


Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!