verze pro tisk

Hotel Belvedere Praha: Místo jako stvořené pro konferenci na vysoké úrovni

6. květen 2019

Najít příhodné konferenční prostory pro důležitou akci není snadné. Pořadatel musí zohlednit množství kritérií a obvykle učinit nejeden kompromis. K zásadním aspektům výběru patří dostupná adresa, dostatečná kapacita a komplexnost souvisejících služeb. Spíše než samostatný sál je obvykle praktičtější hotel, který účastníkům konference nabídne možnost přenocování bez nutnosti přesunu na jiné místo. Hodil by se vám konkrétní tip? V případě čtyřhvězdičkového Hotelu Belvedere Praha vedle nešlápnete. Navíc nebudete muset slevit ze svých vysokých nároků.

Kde se hotel nachází?

Hotel Praha Belvedere se nachází v centru metropole, nedaleko Pražského hradu. Díky přímému spojení s historickým i obchodním centrem nabízí vynikající dopravní dostupnost. Součástí hotelu je podzemní garáž. Parkovací stání jsou placená a je nutné si je předem rezervovat.

Jak jsou možnosti rezervace konferenčních prostorů?

Hotel Belvedere Praha disponuje konferenčními prostory s celkovou kapacitou až 400 osob. Jedná se o tři různé sály a místnosti.

Zájemci o pronájem sálu v Praze mohou zvolit velký společenský sál s kapacitou až 300 osob. Kromě konferencí se zde pořádají také plesy, narozeninové oslavy či jiné společenské akce s hojnou účastí.

pr-clanek-hotelbelvedereprague-01.jpg

Pro školení, prezentace a další události, při kterých se nepočítá s účastí většího počtu osob, jsou vhodnými prostory Club Memphis (kapacita cca 100 osob) a salónek Letná (cca 25 osob).

pr-clanek-hotelbelvedereprague-02.jpg

pr-clanek-hotelbelvedereprague-03.jpg

Všechny konferenční prostory pokrývá vysokorychlostní wi-fi a lze je vybavit veškerým potřebným vybavením včetně ozvučení, dataprojektoru a tlumočnické kabiny.

Služby na vysoké úrovni

Hotel Belvedere Praha je oblíbenou volbou českých i zahraničních konferenciéru nejen díky špičkově vybaveným prostorám. Popularitu si získal také pro široké spektrum služeb, které zahrnují catering. Nedílnou součástí zařízení je také moderní designová restaurace Belcredi Bistro s mezinárodní kuchyní připravované z čerstvých sezónních surovin.

Další informace a rezervační formulář najdete na www.hotelbelvedereprague.cz.

Fotogalerie

Hotel Belvedere
Hotel Belvedere
[290x193 14 KB]
Hotel Belvedere
Hotel Belvedere
[290x193 11 KB]
Hotel Belvedere
Hotel Belvedere
[290x193 11 KB]

[Nahoru ↑]


Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!