verze pro tisk

Romantika poblíž Berounky aneb víkend v hotelovém apartmánu

2. prosinec 2019

Vydat se na pár dnů do klidného prostředí, kde si odpočineme od každodenního shonu? Existuje přitom řada míst, kde se spolehlivě nabere nová energie a životní elán, stačí si totiž jen dobře vybírat.

Údolí vinoucí se podél řeky Berounky bylo oblíbené ještě předtím, než zdejší oblast začal zvelebovat císař Karel IV. Nakonec, když se sami rozhlédnete, dáte za pravdu nejen lucemburskému vladaři, protože tento koutek světa je takovým malým rájem. Poctíte jej také svou návštěvou?

Příjemné výlety, a to nejen na kole

Nabízí se krátké vycházky, pěší túry v zeleni, ale třeba také cyklistika, která je vítaným zpestřením chvilek plných odpočinku. Hotel Mlýn Karlštejn přináší skvělou zábavu nejen v období letní dovolené, dokáže totiž vykouzlit i romantický podzim.

hotelmlynkarlstejn-2019-03.jpg

V docházkové vzdálenosti je i světoznámý hrad, dějiště muzikálu, v němž si zahráli i Waldemar Matuška a Vlastimil Brodský. Karlické údolí, Lom Velká Amerika nebo třeba Císařská rokle, proč si neudělat malý výlet, když bude zrovna přát počasí? Na dovolené nesmí chybět zážitky, na které opravdu nezapomenete!

Pestrý výběr nejen pro rodiny s dětmi

Atraktivní možnosti pro mladé zamilované páry, které si chtějí užít skvělou svatební cestu, ale stejně tak i zázemí pro rodiny s dětmi – i takové umí být ubytování na Karlštejně, kde je k dispozici hned jednadvacet různých pokojů. 49 lůžek je plně dostačující kapacita, nechybí svatební apartmán, ale také rodinný pokoj s veškerým vybavením.

hotelmlynkarlstejn-2019-02.jpg

Centrum Prahy je přitom jen 25 kilometrů daleko, takže dostupnost hotelu je přímo skvělá, ať už žijete kdekoliv. Pokud zrovna nebude počasí přívětivé, je tu připraveno i skvělé zázemí, které začne u rybí restaurace a skončí v relaxačním centru, kde se můžete rozmazlovat třeba celé deštivé odpoledne.

Fotogalerie

Hotel Mlýn Karlštejn, pokoj
Hotel Mlýn Karlštejn, pokoj
[290x193 11 KB]
Hotel Mlýn Karlštejn, video
Hotel Mlýn Karlštejn, video
[290x163 11 KB]

[Nahoru ↑]


Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!