verze pro tisk

Tři sestry Open Air, svátek všech milovníků punkrocku

17. květen 2017

K tuzemským hudebním festivalům bezpodmínečně patří dobré pivo. A taky – Tři sestry!!! Květen je už dlouhá léta věnovaný jejich festivalu. Milovníci kvalitního punku a piva se teď setkávají u branických ledáren, které kdysi sloužily jako skladiště přírodního ledu pro pražské hospody.

Tři sestry hlásí návrat domů. Právě v Braníku se nacházela proslulá knajpa Na staré Kovárně, podle které kapela nazvala své debutové album Na Kovárně, to je nářez.

Velikostí se sice sesterský fesťák nemůže a ani nechce vyrovnávat velkým český open air festivalům, zato se může pochlubit velmi neformální atmosférou. Chcete zakusit pořádnou nálož pokleslé punkové zábavy?  Tenhle festival je pro vás ten pravý!

Na festivalovém pódiu už vystoupila i spousta zahraničních hvězd žánru v čele s Toy Dolls, Sham 69, Cockney Rejects, Peter & Test Tube Babies nebo UK Subs.

Interpreti na festivalu Tří sester

A na jaké kapely se můžete v areálu A-park ledáren Braník těšit? Prakticky pravidelně hrají De Bill Heads, Visací zámek, Totální nasazení, Doctor PP, Plexis, E!E a SPS.  Obvyklou sestavu rozšiřují interpreti, na nichž se známka punku také nějakým způsobem projevila, např. Vypsaná fixa, Záviš, Jaroslav Uhlíř nebo Alkehol.

Za poslední dobu se staly oblíbenými i skupiny ze Slovenska – Horkýže slíže,  Princovia, Slobodná Európa, Hasiaci prístroj či Ex Tip.

Hlavním tahákem této dvoudenní akce jsou však nepochybně především Tří sestry! Bez nich by to nebylo ono!

Chcete-li se pořádně vyřádit, užijte si festival Tři sestry Open Air. Koná se v Braníku a vy můžete k přenocování využít kvalitní ubytování v Praze. Vyberte si v našem katalogu komfortních hotelů podle svých potřeb a vydejte se na Tři sestry fest!

[Nahoru ↑]


Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!