verze pro tisk

Resort Hrubá Voda

22. leden 2023

Vydejte se do míst, kde najdete klid, nedotčenou přírodu, tajemno a hlavně spoustu příležitostí k aktivnímu trávení volného času. Resort Hrubá Voda nabízí rozmanitou a kvalitní zábavu během celého roku. V zimě oceníte především lyžařský svah, v létě zase bobovou dráhu a řadu dalších sportovišť.

Sportovní komplex Resort Hrubá Voda se ukrývá v údolí říčky Bystřice u vísky Hrubá Voda v Olomouckém kraji. Z jedné strany ho lemuje železniční trať (zastávka Hrubá Voda) a silnice z Domašova nad Bystřicí do Velké Bystřice, na druhé, jižní se zvedají svahy Oderských vrchů, které již nad areálem patří do rozsáhlého vojenského újezdu Libavá. Do Olomouce to je asi 20 kilometrů.

Co dělat v Resortu Hrubá Voda

Resort Hrubá Voda se sice rozkládá v nízké nadmořské výšce (max. 550 m n. m.), přesto dokáže nabídnout dobré sněhové podmínky pro lyžování. Přispívají k tomu příhodné klimatické podmínky v údolí i vybavení sněžnými děly. Ve ski areálu Park sportu Hrubá Voda si můžete vybrat ze čtyř sjezdovek s délkou od 200 do 550 metrů a modrou či červenou obtížností. Využít lze jeden ze tří vleků nebo čtyřsedačkovou lanovku. K dispozici je půjčovna a servis lyží, posuvný koberec pro nejmenší lyžaře, dětská školka, restaurace a velké parkoviště.

V létě se za hezkého počasí vyřádíte na 851 metrů dlouhé bobové dráze, na které převýšení 52 metrů zdoláte rychlostí až 40 km za hodinu. Nechybí ani dětský park skřítka Hrubíka, stezka v korunách stromů, Hrubíkova naučná stezka, minigolf, víceúčelové hřiště, lukostřelba, disc golf, jízdárna a sportovní půjčovna.

Ubytování zajišťuje wellness hotel Hluboký dvůr*** superior.

Důležité informace o Resortu Hrubá Voda a odpovědi na otázky

  • Adresa: Hrubá Voda 21, 783 61 Hlubočky
  • Otevírací doba: celoročně
  • Poloha: 49.6678353N, 17.4378261E
  • Webové stránky

[Nahoru ↑]


Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!